Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018

Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018. Anaf a publicat calendarul obligatiilor fiscale pentru luna februarie 2018. Potrivit comunicatului emis de agenţia judeţeană a finanţelor publice din constanţa, există două date până la care aceste documente trebuie depuse la fisc, categoriile de obligaţii şi persoanele impozabile vizate. Postat de fastimo in ian. 15 aprilie este ultima zi pentru: Potrivit postarii, optimizarea si simplificarea serviciilor aferente obligatiilor fiscale si nefiscale si platii taxelor se va realiza prin:

Declaraţia privind impozitul pe profit, formular 101 pentru anul 2011. Vă atenționăm că la data de 26 decembrie curent expiră expiră termenul de achitare a impozitelor, taxelor și a contribuțiilor de asigurări sociale și termenul de. Agenda obligatiilor fiscale are un caracter pur consultativ, dar ofera o imagine clara firmelor asupra termenelor de depunere a declaratiilor fiscale si a taxelor care trebuie platite catre statul roman. Vezi toate termenele pentru 2013. Calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2018.

Calendarul Obligaţiilor Fiscale Pe Luna Iunie 2016 Termene La Fisc Pentru Declarațiile De Mențiuni Situații Formulare Actualizate și Plăți Alba24
Calendarul Obligaţiilor Fiscale Pe Luna Iunie 2016 Termene La Fisc Pentru Declarațiile De Mențiuni Situații Formulare Actualizate și Plăți Alba24 Source from : https://alba24.ro/calendarul-obligatiilor-fiscale-pe-luna-iunie-2016-termene-la-fisc-pentru-declaratiile-de-mentiuni-situatii-formulare-actualizate-si-plati-493582.html
Noutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii in mai mult, 1 și 2 ianuarie 2018 sunt zile libere. Potrivit postarii, optimizarea si simplificarea serviciilor aferente obligatiilor fiscale si nefiscale si platii taxelor se va realiza prin: Spit recomandă contribuabililor achitarea obligațiilor fiscale la termenele menționate, evitând astfel plata majorărilor de întârziere în cuantum de 1% pe lună sau fracție de lună. Modernizarea portalului agentiei nationale de. Direcţia generală a finanţelor publice vrancea aduce la cunoştinţa contribuabililor calendarul obligaţiilor fiscale cu termen 26 martie 2012:

571/2003 privind codul fiscal, cu modificările şi.

Declaraţia privind impozitul pe profit, formular 101 pentru anul 2011. Care sunt declaratiile ce trebuie depuse. Calendarul obligațiilor fiscale pentru anul 2018. 209/2015 privind anularea unor obligaţii fiscale şi al legii nr. Agenda obligatiilor fiscale are un caracter pur consultativ, dar ofera o imagine clara firmelor asupra termenelor de depunere a declaratiilor fiscale si a taxelor care trebuie platite catre statul roman.

Vă atenționăm că la data de 26 decembrie curent expiră expiră termenul de achitare a impozitelor, taxelor și a contribuțiilor de asigurări sociale și termenul de. Modernizarea portalului agentiei nationale de. Aici veţi putea găsi un calendar al tuturor obligaţiilor fiscale transpuse în declaraţii de depus (ale căror tipizate sau programe le veţi avea anexate). Postat de fastimo in ian. The lunar calendar gardener and farmer for april 2018 der mondkalender für gärtner und landwirt für april 2018 le jardinier calendrier lunaire et le fermier en avril 2018 calendario del jardinero y del agricultor de abril 2018 calendario del giardiniere e dell'agricoltore aprile 2018 the lunar calendar.

Calendarul Obligatiilor Fiscale Pentru Luna August 2018 Contabilitate Fiscalitate Monografii Contabile
Calendarul Obligatiilor Fiscale Pentru Luna August 2018 Contabilitate Fiscalitate Monografii Contabile Source from : https://www.contzilla.ro/calendarul-obligatiilor-fiscale-pentru-luna-august-2018/
Fişa personală a contribuabilului acces avansat la imformaţii despre contribuabili serviciul verificarea controalelor fiscale serviciul poşta electronică convertor declarație electronică descarcă formulare calendarul fiscal extins. Care prestează servicii electronice de telecomunicații, de. 15 zile de la data de când nu se mai realizează. Anaf a publicat calendarul obligatiilor fiscale pentru luna februarie 2018. 28, 2013 in uncategorized | 0 comentarii.

Spit constanța a prezentat, astăzi, calendarul obligațiilor fiscale pentru persoanele fizice.

Pana joi, 7 octombrie inclusiv, contribuabilii trebuie sa depuna la fisc, conform calendarului obligatiilor fiscale publicat de anaf. 28, 2013 in uncategorized | 0 comentarii. Modernizarea portalului agentiei nationale de. Vă atenționăm că la data de 26 decembrie curent expiră expiră termenul de achitare a impozitelor, taxelor și a contribuțiilor de asigurări sociale și termenul de. Depunerea declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o.

Calendarul lunii octombrie impune următoarele termene: Postat de fastimo in ian. Termenul de plata a obligatiilor din 2018 este 31 iulie 2019, acelasi cu depunerea declaratiei unice in 2019. Depunerea declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de tva care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală și care efectuează o. Modernizarea portalului agentiei nationale de.

Calendarul Obligaţiilor Fiscale Pe Luna Mai 2018 Termene La Fisc Declaraţii Formulare Plăţi Alba24
Calendarul Obligaţiilor Fiscale Pe Luna Mai 2018 Termene La Fisc Declaraţii Formulare Plăţi Alba24 Source from : https://alba24.ro/calendarul-obligatiilor-fiscale-pe-luna-mai-2018-termene-la-fisc-declaratii-formulare-plati-648305.html
Anaf a publicat calendarul obligatiilor fiscale pentru luna ianuarie 2018. Calendarul lunii octombrie impune următoarele termene: Acest calendar este realizat pe baza legislaţiei în vigoare la data realizării acestei documentaţii şi pe baza materialelor informative inserate pe situl. The lunar calendar gardener and farmer for april 2018 der mondkalender für gärtner und landwirt für april 2018 le jardinier calendrier lunaire et le fermier en avril 2018 calendario del jardinero y del agricultor de abril 2018 calendario del giardiniere e dell'agricoltore aprile 2018 the lunar calendar. In luna iunie 2018 vor deveni scadente urmatoarele declaratii si plati:

2202/2015 pentru aprobarea procedurilor de anulare a obligaţiilor fiscale ce fac obiectul prevederilor legii nr.

Depunerea cererii de stopare a obligațiilor de plată reprezentând contribuția de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice care nu realizează venituri sau alte categorii de persoane prevăzute la art. 29 privind anularea unor obligatii fiscale. Modernizarea portalului agentiei nationale de. Vezi toate termenele pentru 2013. Postat de fastimo in ian.

Posting Komentar untuk "Calendarul Obligatiilor Fiscale 2018"