Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Care Sunt Pensiile Speciale

Care Sunt Pensiile Speciale

Liberalii nu sunt de acord cu impozitarea pensiilor speciale ale polițiștilor și militarilor. Alegerea meseriei este o alegere.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Sigur, mai sunt multe de făcut. Potrivit unei iniţiative legislative, aprobate astăzi de camera deputaţilor, magistraţii, parlamentarii, militarii, poliţiştii şi aviatorii rămân fără pensii speciale, dacă sunt corupţi. Cele în plată trebuie impozitate pentru partea necontributivă, iar ccr nu mai poate vorbi despre neconstituționalitate.

Președintele Klaus Iohannis A Semnat Legea Prin Care Sunt Eliminate Pensiile Speciale Ale Parlamentarilor
vizitati articolul complet aici : https://www.arq.ro/presedintele-klaus-iohannis-a-semnat-legea-prin-care-sunt-eliminate-pensiile-speciale-ale-parlamentarilor/39302
Unde se depune cererea de pensionare? Camera deputaţilor a adoptat, marți, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, cu 247 voturi pentru, niciun vot contra şi 21 abţineri. În categoria pensiilor speciale supuse impozitării progresive au fost introduși:

Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale.

Eu as reforma altfel pensiile speciale. Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. La puțin peste 40 de ani deja ajung rentieri de lux al statului, zici că am despre câte pensii speciale vorbim cu totul?

Una ar fi să se taie toate pensiile speciale și toți românii să să nu mai avem speciali în țară. 160.000 și aproape 10 miliarde de lei, adică uriaș, o sumă care ar putea fi folosită pentru cauze mai bune. Soluția udmr este un impozit de 90% pentru pensiile speciale care depășesc indemnizația netă a președintelui româniei.

Ce Sunt De Fapt Pensiile Speciale B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/politica/ce-sunt-pensiile-speciale-359983.html
E multă ipocrizie în discuția despre eliminarea pensiilor speciale. În categoria pensiilor speciale supuse impozitării progresive au fost introduși: Sigur, mai sunt multe de făcut.

Cele în plată trebuie impozitate pentru partea necontributivă, iar ccr nu mai poate vorbi despre neconstituționalitate.

Pensiile speciale sunt din nou în atenția parlamentarilor. Camera deputaţilor a adoptat, marți, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, cu 247 voturi pentru, niciun vot contra şi 21 abţineri. Concluzia este că ele pot fi anulate fără probleme, deoarece nu pot fi recuperate prin ccr.

E multă ipocrizie în discuția despre eliminarea pensiilor speciale. Unde se depune cererea de pensionare? Camera deputaţilor a adoptat, marţi, cu 247 de voturi „pentru și 21 de abțineri, în sesiune extraordinară, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale, inclusiv pensiile magistraților.

Isi Vor Pensiile Speciale Inapoi Asociatia Fostilor Parlamentari Cere Avocatului Poporului Sa Atace Taierea Pensiilor Speciale La Ccr Aktual24
vizitati articolul complet aici : https://www.aktual24.ro/isi-vor-pensiile-speciale-inapoi-asociatia-fostilor-parlamentari-cere-avocatului-poporului-sa-atace-taierea-pensiilor-speciale-la-ccr/
Una ar fi să se taie toate pensiile speciale și toți românii să să nu mai avem speciali în țară. Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale. Pensia este un tip de asigurare socială acordată prin sistemul public de pensii.

160.000 și aproape 10 miliarde de lei, adică uriaș, o sumă care ar putea fi folosită pentru cauze mai bune.

Cei care încasează pensii speciale sunt, pe lângă militari, și o serie de civili care beneficiază de această facilitate. Dacă ați lucrat în mai multe țări din ue, este posibil să fi dobândit drepturi de pensie în fiecare dintre ele. E multă ipocrizie în discuția despre eliminarea pensiilor speciale.

Posting Komentar untuk "Care Sunt Pensiile Speciale"