Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018

Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018

Nume prenume cnp func a studii grad didactic ech. Sporul de stabilitate se acorda personalului didactic auxiliar, indiferent de perioada cand a fost acumulata vechimea efectiva realizata in mod neintrerupt a celor 10 ani in invatamant.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Daca salariatul are spor de. Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. 23.10.2015 · personalul auxiliar din invatamantul preuniversitar beneficiaza, pe langa salariul de baza, de indemnizatie pentru personal didactic auxiliar din invatamantul special, spor de stabilitate care se acorda pentru o vechime efectiva neintrerupta in invatamant de peste 10 ani personalului didactic.

Forum Cadre Didactice Auxiliare
vizitati articolul complet aici : https://cv-inginer.ro/forum-cadre-didactice-auxiliare/
Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor. Solicitarea aparține federației sindicatelor libere din. Organizarea şi desfășurarea etapelor de mobilitate a personalului didactic din învăţământul.

.privind repunerea în plată a sporului de stabilitate de 15% pentru personalul didactic auxiliar cu funcții de conducere.

Sediul materiei privind sporul de stabilitate în muncă este legea nr. 63/2011 privind încadrarea și salarizarea în anul 2011 a personalului didactic și didactic auxiliar din învățământ, cu modificările și completările ulterioare. Nedidactic) beneficiază la funcţia de bază de un spor de vechime în.

Click daca ai nevoie de ajutor! În ceea ce privește actul normativ menționat în rândurile de mai sus. Sediul materiei privind sporul de stabilitate în muncă este legea nr.

Dictionar Stomatologie Hu Ro En
vizitati articolul complet aici : https://www.scribd.com/doc/132496322/Dictionar-Stomatologie-HU-RO-En
23.10.2015 · personalul auxiliar din invatamantul preuniversitar beneficiaza, pe langa salariul de baza, de indemnizatie pentru personal didactic auxiliar din invatamantul special, spor de stabilitate care se acorda pentru o vechime efectiva neintrerupta in invatamant de peste 10 ani personalului didactic. N m nt rada e. Nume și prenumele cadrului didactic.

Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor.

Personalul didactic auxiliar nu va mai beneficia de gradaţia de merit. Responsabilitatii 5 5.1.1 directia resurse umane propune regulamentul privind evaluarea periodica a personalului didactic auxiliar si nedidactic si il inainteaza cacru. Profesor (director (şcoală sau liceu)) s.

Norma didactica nu reprezinta un criteriu de acordare a sporului de stabilitate, potrivit legii 63/2011. 2 din 14 personalului didactic auxiliar si nedidactic. Solicitarea aparține federației sindicatelor libere din.

Moțoc Directorul Cu Venituri Peste Ale Lui Iohannis Cel Care I A Sesizat Sporul De 10 000 De Lei Cercetat Disciplinar
vizitati articolul complet aici : https://www.turnulsfatului.ro/2021/01/17/motoc-directorul-cu-venituri-peste-ale-lui-iohannis-cel-care-i-a-sesizat-sporul-de-10-000-de-lei-cercetat-disciplinar-179370
Cadru didactic auxiliar angajat din 2005 martie numai cu 12 norma, are in martie 2015 10 ani vechime pentru acordarea sporului de stabilitate? 2 din 14 personalului didactic auxiliar si nedidactic. N m nt rada e.

Cadru didactic auxiliar angajat din 2005 martie numai cu 12 norma, are in martie 2015 10 ani vechime pentru acordarea sporului de stabilitate?

· la personalul didactic auxiliar sporul de stabilitate nu este inclus în salariul de încadrare, acesta se calculează separat şi ø sporul de vechime se acordă angajaţilor din învăţământ (personal didactic, didactic auxiliar şi. În ceea ce privește actul normativ menționat în rândurile de mai sus. Cadru didactic auxiliar angajat din 2005 martie numai cu 12 norma, are in martie 2015 10 ani vechime pentru acordarea sporului de stabilitate?

Posting Komentar untuk "Spor Stabilitate Personal Didactic Auxiliar 2018"