Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Corneliu

La Multi Ani Corneliu

Politicianul a fost sarbatorit in platoul de la acces direct. Te leg fedeleș, prind eu cumva un șarpe mic, mic.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Un gand bun, impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fercire! Acest articol a fost publicat în diverse și etichetat corneliu matei. La multi, multi ani sanatosi si frumosi!

Felicitari De La Multi Ani Cu Numele Corneliu
vizitati articolul complet aici : http://www.lamultiani.info/felicitari-de-la-multi-ani-cu-numele-corneliu-nn-111.html
Pagespublic figureionut pitbull atodireseivideosla multi ani corneliu sucilea ! Îi urăm omagiatului viață lungă, sănătate din belșug, bucurii de la cei dragi, nenumărate succese pe plan profesional și un sincer și călduros la mulți ani! Îți doresc multă sănătate, fericire feminină și dragoste adevărată.

Post scriptum la închiderea temporară a ediției:

Un gand bun, impreuna cu cele mai sincere urari de sanatate si fercire! Am avut o tinerete extraordinara, eram toti rockeri, aveam locurile noastre de intalnire in oras, iar colegii sasi primeau din germania ultimele. De ziua ta as vrea ca razele la multi ani!

Pune un semn de carte cu legătura permanentă. Îmi place să cred că știi asta, nebunule frumos. Post scriptum la închiderea temporară a ediției:

Adaugă Pin Pe Zi De Naștere
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/6755468176965499/
Pagespublic figureionut pitbull atodireseivideosla multi ani corneliu sucilea ! Toate drepturile producatorului si ale autorilor sunt rezervate.utilizarile neautorizate ale acestei inregistrari prin copiere ,prezentare publica,internet sau transmitere radio si tv, sunt strict interzise si se pedepsesc conform legii. Iar pe 25 noiembrie va astept la city dream club din roma de la ora 17:00 pentru a ma sustine.

Corneliu, sportiv de performanta de la csa steaua, tragator de tir, participant la 4 olimpiade de vara, montreal 1976, moscova 1980, los angeles 1984 si seul 1988.

Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul. Post scriptum la închiderea temporară a ediției: Îi urăm omagiatului viață lungă, sănătate din belșug, bucurii de la cei dragi, nenumărate succese pe plan profesional și un sincer și călduros la mulți ani!

In aceasta lectie veti invata sa spui la multi ani in engleza cu exemple, sfaturi generale si de pronuntie. Multumim corneliu ion si azi iti uram sanatate si la multi ani! Dar, presupunând că nu ai luat la cunoștință, iată:

1
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQ4kX5ffVEq0y4eqNxdrsvQ9uzTjaeTuZEygk7GHPIDzcBO784&usqp=CAU
Multumim corneliu ion si azi iti uram sanatate si la multi ani! Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Acest articol a fost publicat în diverse și etichetat corneliu matei.

Iar pe 25 noiembrie va astept la city dream club din roma de la ora 17:00 pentru a ma sustine.

Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Îi urăm omagiatului viață lungă, sănătate din belșug, bucurii de la cei dragi, nenumărate succese pe plan profesional și un sincer și călduros la mulți ani!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Corneliu"