Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La Satu Mare Pe 5 Zile

Vremea La Satu Mare Pe 5 Zile

Satu mare, vremea săptămâna viitoare. În satu mare astăzi se aşteaptă +17.+19 °c, fara precipitaţii, vânt moderat.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Diagrama de mai jos va oferă informatii despre temperatura şi precipitatiile prognozate pentru urmatoărele 3 zile in satu mare. România județul satu mare satu mare. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune la nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici:

Vremea Prognoza Meteo In Romania Starea Vremii Online
vizitati articolul complet aici : https://www.vremea.net/
Prognoza meteo in municipiul satu mare marți, 4 mai, 2021, resedinta judetului satu mare, vremea pe ore in satu mare azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Soarele răsare la 05:59 și apune la 21:10. Dacă vremea din ziua de 5 iulie va fi una aspră, cu o dimineață friguroasă, atunci ne putem aștepta la vreme rece cât de curând și ne așteaptă posibile ploi în următoarele săptămâni a acestei luni de vară.

Aplicați generos protecția solară spf 30+ cu spectru larg la fiecare 2 ore, chiar și în zilele tulburi și după înot sau transpirație.

Vremea in satu mare are o temperatura minima de 17 ºc si maxima de 28 ºc. O pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita. Vremea satu mare (astăzi de 0 sus 7 οc cu zăpadă).

Foreca vă oferă cele mai precise prognoze meteo locale și pe termen lung, hărți radar, alerte și actualizări de vreme rea pentru locații din întreaga lume. O pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita. Buletinul meteo oferit de vremea.me poate fi un ghid turistic util atunci când îți.

Prognoza Meteo Romania 5 August 2017 Romania Vremea
vizitati articolul complet aici : http://www.stirimeteo.com/2017/09/05/prognoza-meteo-romania-5-sept-2017/
Ați dori să adăugați satu mare la favorite, pentru acces rapid? Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Temperatura pentru următoarele 7 zile.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune la nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici:

În satu mare astăzi se aşteaptă +17.+19 °c, fara precipitaţii, vânt moderat. Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: Vremea in satu mare azi, maine si prognoza meteo satu mare pe 10 zile sm .

Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile. Pentru vremea satu mare detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Vremea satu mare (astăzi de 0 sus 7 οc cu zăpadă).

Vremea In Prilog Satu Mare Pe 15 Zile Vremeaonline
vizitati articolul complet aici : https://www.vremea-on-line.ro/satu-mare/prilog.html
Fii pregătit(ă) cu cele mai precise prognoze pe 10 zile pentru carei, satu mare cu maxime, minime, şanse de precipitaţii de la the weather channel şi weather.com. Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 8 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 772 mm hg. Vremea in romania pe 10 zile si pe urmatoarele ore.

Vremea in romania pe 10 zile si pe urmatoarele ore.

Astazi, luni 22 februarie cerul va fi senin, sansele de precipitatii sunt 0 %. Vremea in satu mare azi, maine si prognoza meteo satu mare pe 10 zile sm . Vantul va adia cu o briza usoara, avand viteza de 8 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 772 mm hg.

Posting Komentar untuk "Vremea La Satu Mare Pe 5 Zile"